söndag 9 september 2012

En mysig helg

Igår var det dags för namngivning igen. Den här gången var det Alex och Lindas söta dotter, Lily Ella Roos som skulle firas.
De hade gjort det så fint, de berättade lite om hennes namn och sen tände faddrarna ljus för henne. Hon var så lugn och glad hela tiden. Trubaduren Marcus Håkansson sjöng och spelade Sång till Friheten under själva ceremonin  sen lite blandade lugna mysiga låtar under middagen som bestod av smörgåstårta.
Sen var det presentöppning innan kaffet. Hon fick så många fina presenter som hon kommer ha stor glädje av. En gästbok skickades också runt där man fick skriva en liten hälsning till Lily.
Tårtorna var verkligen ljuvligt fina. Lindas pappas tjej hade gjort dem och som ni ser är hon enorm på att dekorera tårtor:


De små skorna hade hon tillverkat själv och tårtorna smakade såklart supergott =)

Efteråt åkte vi ut till Johannes o Johannas sommarstuga för att fira att han fyllt år. Blev bjudna på jättegott grillat och sen mumsiga chokladkakor. Behöver jag säga att man rullade hem efter den dagen?
De har nyss varit i USA så vi fick se många fina bilder därifrån, mycket spännande. Sen spelade vi "Så det kan låta" himla roligt spel. Jag fick också en försenad födelsedagspresent från staterna =) Ett himla fint hårspänne och matchande örhängen. Kan visa bilder imorgon!

Idag skulle vi bara åka o handla men då fick Ebba ett infall och ville ses ;P Vilket vi gärna gjorde då Tobbe inte flyger förrän imorrn bitti, annars brukar han ju flyga på söndagen. Men nu blev det picknick med Max-mat på Knösö och sen fika hemma hos oss =)

Så det har varit en himla mysig helg och jag är glad att denna veckan få en extra kväll med älsklingen hemma =) Imorrn ska jag skjutsa honom till flyget igen då =/ Hoppas även nästa vecka går fort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar