fredag 17 september 2010

Spontan utflykt

Idag hade vi egentligen tänkt stanna på hotellet och sola, men det var helt mulet idag vid 9 när vi vaknade, så vi bestämde oss för att åka till Port Louis igen och handla lite sista saker.

Tänkte först åkt dit bara på förmiddagen och sen hem för att sola, men det blev en heldag iväg. Det var svårt att hitta vissa saker vi var ute efter så det drog ut på tiden. Sen passade vi på att äta lunch på Pizza Hut =)

Fick info idag om att vi blir hämtade från hotellet redan kl 18:30 på söndag. Flyget går inte förrän kl 22:35 =/ tar bara ca 1 h härifrån till flygplatsen. Dryg att man alltid måste sitta på flygplatsen o glo i flera timmar när man ska hem. För att inte tala om hur lång tid flygturen tar *rys*.

Men, vi är inte där än och imorrn är dagen jag sett fram emot sen vi kom hit! =) *längtar längtar längtar*

Nu håller vi på att packa det vi vet att vi inte kommer behöva mer här nere. Kan säga att det är ett jävla sjå att få igen väskorna och få plats med allt med tanke på hur mycket vi köpt =S Men det ska väl gå på ett eller annat sätt, sen får vi hålla tummarna att det inte är övervikt =P men det var rätt långt ifrån det på vägen ner iaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar