fredag 10 september 2010

Lugn dag på hotellet

Idag har vi tagit en paus från utflykter och bara slappat på hotellet.
Eller ja, vi gick ner till stranden och kände oss rastlösa direkt så vi tog en kajak och paddlade runt utanför stranden. Sen när vi blev trötta i armarna så tog vi oss in till stranden och tog en trampbåt ut istället. Det var ett bra sätt att få solbränna utan att ligga still.

Efter det gick vi upp till hotellet (10 meter) och åt glass!
Här är restaurangen samt poolen på vårt hotell.

Här är stranden som tillhör vårt hotell.

Här sitter Tobbe på poolkanten. Bakom honom ser ni några båtar som hotellet låter en använda hur mycket man vill gratis och det var några av dem vi använde idag.


Lite senare gick vi ca 2 km kanske till Mon Choisy för att ta ut pengar och på vägen tillbaka åt vi lunch på en prisvärd restaurang som heter Paradise restaurant.


Vi köpte även cyklop och snorkel på vår promenad och gav oss ut på en simtur utanför hotellet när vi kom tillbaka. Vilken upplevelse! Man behövde inte simma alls långt för att se superfina fiskar i alla möjliga storlekar och färger. Massor med sjöborrar och en muräna såg vi också! Sen började det ösregna så då gick vi upp.

Nu har vi tittat på solnedgången nere på stranden.

Imorrn hade vi tänkt åka på en utflykt som jag sett fram emot jättemycket, men de hade tyvärr inga tider lediga förrän nästa lördag, så vi fick boka då istället. Så vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra imorrn faktiskt, men vi har några alternativ vi funderar mellan =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar