torsdag 5 januari 2012

117. Idol (5/366)


Igårkväll började The Voice Sverige på Tv 4. Det har jag väntat länge på. Så givetvis satt vi bänkade framför tv-n igår för att se vår idol Magnus Uggla =) Det var ju givet att det skulle bli ett bra program för att han är en av programledarna. Men även bortsett från det så tycker jag det verkar vara ett väldigt sevärt program! Ser fram emot nästa avsnitt ikväll.

7 kommentarer:

  1. Det var fyndigt att ta ett kort på TV för Idol temat:)

    SvaraRadera
  2. En musiker att beundra, verkligen.
    Fiffig lösning av temat. :)

    SvaraRadera
  3. Ja nog är han en idol för många - missade dock detta program.

    SvaraRadera
  4. Magnus Uggla han är grym^^

    Svar: Paxa är en Border Collie :)

    SvaraRadera
  5. Såg några sekunder av programmet idag men tyvärr var det en av de få personer som jag verkligen inte klarar av som är en av programledarna, hela hon tog upp TVrutan och då var jag tvungen att slå över på en annan kanal. Gillar också Magnus Uggla och kan berätta att för många många år sedan (en annan har ju åldern inne) så blinkade han och bjöd mig på en drink på en av Luleås krogar, men jag pratade inte med honom, det var på håll och servitören som gjorde jobbet. =) Alltså, serverade och frågade om han fick bjuda på en, men mer var det inte - säkert.

    SvaraRadera
  6. Roligt att det är fler än jag som gillar Uggla. Men Margareta, din berättelse var ju klart bäst! När hände detta? =) Du skulle gått fram och pratat, vem vet vart det hade kunnat leda ;)

    SvaraRadera