onsdag 28 mars 2012

Logopeden

Nu har vi haft besök av logopeden. Hon tror också på att hon har mjukt brosk i halsen och att det inte är nån fara, utan att det ordnar till sig när hon växer. Men hon tyckte det var bra att det funkar bättre med flaskan när hon ligger på sidan. Så tipsade hon om att det finns förtjockningsmedel att köpa på apoteket som man då kan ha i ersättningen för att se om det blir lättare för henne. Sen skulle hon kolla med en dietist om man kan göra ersättningen mer näringsrik. Och så ska jag då fortsätta amma så mycket det går, iom att det funkar bra =)
Hon skulle också kolla med en öron, näsa, halsläkare om man kan gå ner o kolla i halsen på henne.
Nu väntar vi på att vår barnläkare ska komma, efter lunch (jo så lät det ju igår Me, men jag hoppas vi slipper vänta till imorrn bitti den här gången ;p) ...

Precis när jag skrev det kom det in tre pers på rummet =p Läkaren skulle kolla med dietist om vilket förtjockningsmedel som är bäst och så ska vi testa det medan vi är kvar här. Han skulle också försöka få svar ang att kolla i halsen till i eftermiddag, så får vi se om vi får gå hem då sa han.

1 kommentar:

  1. en av mina barn har en stämbandspares (= förlamning). Låter som samma symtombild. Hon blev undernärd för det mesta hon åt kom upp igen. Vi tiggde o bad om näringspulver att blanda i ersättningen i månader men ack nej. Låter som att du har träffat på den braaiga personalen dag 1 - fantastiskt! Snart är ni hemma igen !
    kram Robine

    SvaraRadera