tisdag 6 mars 2012

27. Brev (50/366)

Nu för tiden är det inte ofta man får brev på posten annat än räkningar och ur reklamsyfte. Men sedan Alice kom har vi faktiskt fått två brev med lyckönskningar till henne. Detta kom idag från familjen Altvall, sysslingar till Tobias.

Måste ju visa de fina korten då också =)
Det vänstra är från min moster Ingalill och det högra är från familjen Altvall.
Jätteroligt att få fina kort och att ni tänker på oss och lilla Alice, tusen tack!! 

8 kommentarer:

  1. Visst är det härligt med brev. Fick ett alldeles handskrivet brev på min födelsedag som jag nu svarat på ... nästan nostalgiskt att skriva brev... Roligast att få ;-)

    SvaraRadera
  2. Sv: Haha, han skakade bara på huvudet när jag visade honom inlägget. Men eftersom han hade en sådan beslutsångest och störde mig i mitt skolarbete fick han detta som straff :D

    Kan knappt komma ihåg när jag fick ett riktigt brev sist det ska vara en dopinbjudan som kom senast, men annars brukar de ta tid mellan varven de dimper ner i brevlådan.

    SvaraRadera
  3. Trevliga hälsningar du fått från dina vänner

    SvaraRadera
  4. Visst är det härligt med "vanliga" brev :)

    SvaraRadera
  5. Ja visst e det kul med lite hederligt handskrivna brev till skillnad från innehållet i de där tråkiga "fönsterkuverten"!

    SvaraRadera
  6. nä det är inte ofta man får brev, så man blir ju himla glatt överaskad när de dyker upp....men kanske i ert fall var det litet väntat...ja Alice kanske väntade ;-)

    SvaraRadera
  7. Håller med dig om att det inte är så ofta det dimper ned ett brev i postlådan numera, och det är verkligen synd. För visst var det väl något alldeles speciellt att få ett brev och sätta sig ned å läsa...

    SvaraRadera
  8. Håller med dig, saknar de fina roliga brev man tidigare fick. Tyvärr är det inte lika spännande att öppna ett mail

    SvaraRadera