måndag 5 december 2011

Champion

Igår blev min egenuppfödda SE*TwiCat's Shimmering Edward Champion =D

Är såklart jätteglad över detta. Nu går han och ropar efter en hona som aldrig förr, så om ingen ytterligare parning dyker upp snart så blir det nog ett chip så han får ta det lite lugnt ett tag. En kull med 4 kattungar har han iaf hunnit få, de finns hos http://www.lillagården.se På lördag ska vi hälsa på dem.
Caius som är Edwards bror, tog också titel i helgen, motsvarande fast för kastrater, Premier heter den.
Även Snöboll var med på utställningen och fick fina omdömmen, lånar ett foto taget av Amanda Johansson på Tobbe med Snöboll från helgen.

Snöbolls bror Temba ställdes också ut på lördagen och blev Ex 1, också han med fina kommentarer. Så ett helt litet TwiCat's-gäng var vi på plats =) Var en rolig helg, alltid kul att träffa andra uppfödare och bekanta som man lärt känna via katterna.
Hade en monter på plats också där jag sålde lite puffar och burskynken som jag sytt.

På lördagkvällen var Tobbe och jag en sväng på Lisebergs julmarknad, mysigt =) Köpte lite nötter, fudge, en katt-nalle till bäbis och så örhängen i form av pepparkaksgubbar till Ebba som tack för att hon och Hasse var hundvakter i helgen! Här: http://ebbasvra.wordpress.com/ kan ni se bild på dem samt läsa om hundarnas bestyr i helgen =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar