fredag 9 december 2011

Bilbarnstol

Idag var det besök hos barnmorskan igen, bäbis växer bra och har bra hjärtljud, 144...en flicka om man ska tro på att bäbisar med hjärtljud över 140 är flickor ;) Mitt järnvärde var bra igen, ligger på 117, skönt att ökad dos järntabletter hjälper! Men fortfarande lågt blodtryck, 93/64 hade jag idag. Fast det gör ju inte så mycket egentligen.
Efteråt åkte vi till Babyproffsen för att kolla på bilbarnstolar. Det var ju en djungel även fast det inte finns sååå många modeller till bäbisar. Huvudfrågan var tydligen om man ville kunna sätta fast bilstolen på vagnens chassi. Så då fick vi fundera en stund på hur troligt det är att vi lär göra det...inte särskilt troligt.
Så det blev en Acta Graco, verkar jättebra och fin var den också =) Det bästa var att det var bara till att plocka ut den gratis.
Tack så jättemycket Ebba, Hasse, Marcus, Åse, Hasse och David för alla presentkort vi fått i födelsedagspresenter iår =) Bäbis tackar också i förväg för att hon/han kommer åka säkert!


Nu står det en Lussebulledeg på jäsning, ska bli gott med nybakta lussekatter ikväll =) Tobbe sågar lister för fullt. Imorrn ska vi åka o hälsa på Edwards kattungar som hunnit bli 4 veckor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar