onsdag 29 februari 2012

288. Sten (48/366)

Jättesten som ligger alldeles nära vårt hus, på vägen där vi oftast går med hundarna =) Det är den enda grusvägen i närheten och det är mycket trevligare och finare att gå där än på asfaltsvägen.

Idag har vi vart på neonatal med Alice och kollat hennes lilla axel. De trodde hon hade brutit nyckelbenet när hon föddes och idag konstaterade de att det hade hon och att det läker fint (nyckelben gör alltid det, vi var mest där för att de ville kolla så det inte var nåt annat än det).
När vi kom hem gick vi en promenad i det fina vädret.

Senare blev det ett litet bad. Hon verkar tycka det är ganska mysigt, skriker inte eller så. Och så får man ju torka hos mamma efteråt <3
Ikväll har vi ätit pizza hos Alice farmor, smask!

Såg på Ebbas blogg att hon börjat med scrapbooking! Blev sjukt avundsjuk, har vart sugen på det ändå sen Tobbe o jag gifte oss 2010. Hade vart kul att scrapbooka bröllopsbilderna. Följde länken på hennes blogg till Scrapmagic och såg att hon lottar ut ett jättestort paket med scrapbookingprylar! Måste ju såklart vara med och tävla!

8 kommentarer:

  1. Ohh ja Scrapbooking verkar verkligen hur roligt som helst :) har också funderat på att testa det någon gång, får nog ta och gå med i den tävlingen också ;)

    SvaraRadera
  2. Vilken bumling till sten du hittade, och tur att det inte
    var så mkt värre med er lilla Alice. Kul att äntligen få se lite bilder på henne^^

    Min mamma (Millan i fotoutmaningen) höll också på med scrapbooking förut. Tyvärr har hon inte hunnit med det nu på ett bra tag. Det är så läckert.

    SvaraRadera
  3. Vilken underbar liten sötnöt till dotter ni har!! Kan nästan känna hur gott hon doftar - bebisar gör ju det! :-)

    Och du, bilden på stenen var också fin! ;o)

    SvaraRadera
  4. Här kan du läsa mera om spam, ordverifiering och hur man kan ta bort den....jag har aldrig haft ordverifiering och har aldrig fått spam. Det är väldigt många bloggare som tar bort ordverifieringen.

    SvaraRadera
  5. Här är länken....

    http://fixa-din.blogspot.com/search/?q=ordverifiering

    SvaraRadera
  6. Vilken sten...och vilken gullig liten Alice!

    SvaraRadera
  7. Vilken fin sten! Men ännu finare Alice!! Så fort hon växer!

    SvaraRadera