lördag 25 februari 2012

271. Skört (44/366)

Tja man får väl ändå säga att porslinskatten och den här ramen med foto är sköra? Fotot är på mig och jag är tre år på bilden. Porslinskatten har jag haft så länge jag kan minnas men kommer inte ihåg vem jag fått den av.

Tror nog inte att lill-trollet komemr bli helt olik sin mamma förresten?
 

7 kommentarer:

  1. Så kul att ha kvar saker från sin barndom som kan komma fram när man själv blir förälder! Å sicken goe guldklimp du bjuder oss på idag;-))

    SvaraRadera
  2. söta lilla bäbis...man bara smälter vid en anblick..
    kan känna doften av den lilla sötnöten...
    Och kul att ha kvar lite från gammalt tillbaka...
    och visst är hon lik dig absolut...

    SvaraRadera
  3. Vilka rara barn! Ser många likheter... Kul att spara lite barndomsminnen kan bli lite trött på att allting ska kastas.

    (Min lilla badanka ligger på en helt vanlig liten sten o tittar på det skummande vattnet.)

    SvaraRadera
  4. Säger som förra skribenten; vilka vackra barn! Och några minnen måste man spara i detta slit och slängsamhälle! :-)

    SvaraRadera
  5. Ni har likadana drag kring munnen tycker jag ;-))


    frågar litet försiktigt om du kan tänka dig att ta bort den jobbiga ordverifieringen så att det går snabbare att kommentera flera inlägg hos dig vid samma tillfälle (som nu) och att jag också hinner kommentera hos andra som besöker en...tror inte jag är ensam om att tycka att det är litet jobbiga ord som dyker upp där och man får gissa ibland flera gånger innan det blir rätta bokstäver....har aldrig haft problem med att inte ha dessa ordverifigeirngar på någon av mina bloggar.....

    SvaraRadera
  6. Jo jag skulle gärna ta bort det, men jag vet inte om det går? jag fattar det som att det är nåt nytt som blivit infört på även blogspot, alltså den här nya ordverifieringen där det är omöjligt att se vad det står. Förut var det ju lättare. Men nu ser jag att det här dryga dykt upp överallt den sista veckan eller så =( Men jag ska kika på det. Vill ju dock inte att det ska dyka upp spam heller men det kanske inte är så vanligt =)

    Jag tycker me att hon har fått min mun..och mina knubbiga bäbiskinder, haha =) Men som helhet är hon annars superlik som pappa.

    SvaraRadera
  7. Vilken söt o go tös du har där!

    SvaraRadera