tisdag 23 november 2010

Måndagsbesök

Ikväll har Pelle, Victoria o lilla Lucas varit här på middag! De fick kika på kisebarnen, nu är de ju nästan 4 v, och så spelades det några cuper super mario cart =) Tror Pelle får köpa ett Wii och öva ;D

I onsdags var det äntligen premiär för Harry Potter och Dödsrelikerna, såklart var vi där samma kväll och såg den, sjukt bra måste sägas! Tänker minsann se den i 3D sen också.

I fredags fyllde Tobbe 27 år, hurra hurra!! Så det firades i lördags med kompisarna, var sjuk kul att träffas alla, det var jättelängesen sist! Hoppas inte det dröjer lika länge tills nästa gång.

Var iväg på visning i söndags och imorrn bär det iväg igen =) Det är så mysigt att ha julinspirerade visningar nu. Och ja, jag har såklart satt upp mina adventsljusstakar och julgardiner i lördags =) (efter mycket tjat)

Det börjar bli fart på kattungarna nu, alla klättrar ut och in ur boet själva. Nån av dem har börjat smaka på torrfoder och nån smakar på mjölkersättning. De gör tafatta men oerhört söta försök att leka med varandra. Nr 2 har sagt att han vill flytta hem till Pelle och Victoria ;) Hörde bestämt Lucas säga att han vill ha kise också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar